Происшествия | Николаев, 26 Июня, 2017

В Миколаєві 16-річна дівчина каже, що її згвалтував незнайомець

Свежие новости: В Миколаєві 16-річна дівчина каже, що її згвалтував незнайомець

Вчора, близько 4-ої години ранку, під час патрулювання Корабельного району Миколаєва, інспектори побачили дівчину, яка бігла їм назустріч та махала руками. Дівчина, яка знаходилась в шоковому стані, розповіла що напередодні о 23-ій годині вона поверталась додому.

Проходячи повз одне з домоволодінь, вона побачила чоловіка. Він стрімко підійшов до неї та затягнув у двір, а потім у дім. Там він почав погрожувати їй що вб’є, якщо вона не буде робити все як він скаже. Крім того він розповів, що неодноразово вбивав та грабував людей за що вже відсидів.

В подальшому чоловік примусив дівчину пити спиртне, а потім вступити з ним в статеві зносини. Після чого він спокійно заснув.

Трохи почекавши, дівчина знайшла ключі від дому та змогла втекти, повідомили в патрульній поліції.

Вона показала охоронцям порядку дім, де все сталося. Не зволікаючи, патрульні зайшли всередину. Чоловік спокійно спав. В подальшому він підтвердив, що дійсно вступив в статевий зв’язок із дівчиною, але з її згоди.

Охоронці порядку доставили їх обох до відділу поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости