Общество | 14 Марта, 2018

В. Луков привітав з з Днем українського добровольця

Свежие новости: В. Луков привітав з з Днем українського добровольця

Від себе особисто та від усієї вознесенської громади щиро вітаю вас - захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, з Днем українського добровольця!

Усі громадяни України повинні бути вдячні представникам добровольчих батальйонів, які відіграли значну роль у військовому протистоянні на Сході України. Саме вони пройшли пекло найтяжчих бойових операцій: Широкине, Іловайськ, Мар’їнка, Донецький аеропорт. Саме іменами добровольців, що віддали на фронті свої життя, називають вулиці та проспекти українських міст.

Шановні військовослужбовці, воїни добровольчих батальйонів! Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями! Тож бажаю вам доброго здоров’я на довгі роки, успіхів у праці, щастя, благополуччя, миру та надійного тилу. Вірю, що настане той день, коли все погане минеться, а в Україні знову запанує довгоочікуваний мир.

Міський голова Віталій Луков

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости