ДТП | Первомайск, 17 Октября, 2024

В Кривому Озері водій збив жінку із дитячим візком та втік

Свежие новости: В Кривому Озері водій збив жінку із дитячим візком та втік

В Кривому Озері 72-річний водій автомобіля Nissan Almera збив 35-річну жінку та 2-річного хлопчика у дитячому візку. Після ДТП водій втік, але його затримали.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Близько 12:00 16 жовтня на вулиці Некрасова водій збив жінку із дитячим візком, в якому знаходився її малолітній син. Після скоєння ДТП водій легковика залишив місце події.

Жінка та її 2-річна дитина отримали травми. Постраждалих доставили до медичного закладу, де лікарі надали їм необхідну допомогу.

Співробітники відділення поліції №3 Первомайського райвідділу розшукали водія за місцем його мешкання. Ним виявився 72-річний мешканець сусідньої Одеської області. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини вказаної ДТП, повідомити до відділення поліції №3 за адресою: селище Криве Озеро, вулиця Центральна, 72, або за телефоном (098) 369-61-16.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты