ДТП | Николаев, 6 Июля, 2024

В ДТП на трасі Н-11 на Миколаївщині постраждало пʼятеро дітей та четверо дорослих

Свежие новости: В ДТП на трасі Н-11 на Миколаївщині постраждало пʼятеро дітей та четверо дорослих

В ГУ Нацполіції в Миколаївській області розповіли деталі ДТП, яка сталась 5 липня на автодорозі Н-11 "Дніпро-Миколаїв" у селі Добра Криниця Баштанського району.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської поліції.

 

Відмічається, що ДТП сталась за участі автомобілів Mercedes-Benz Vito, під керуванням 70-річного водія, та Ford Fiesta, за кермом якого перебувала 29-річна водійка. Внасліок зіткнення транспортних засобів Mercedes-Benz Vito перекинувся.

"У результаті автоаварії водії та семеро пасажирів, серед яких пʼятеро дітей віком 2, 6, 9, 15 та 16 років, з обох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості. Усі травмовані були доставлені до медичних закладів", – йдеться у повідомленні.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 1 ст. 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Нині поліцейські з’ясовують усі обставини автопригоди.

"Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про вказану дорожньо-транспортну пригоду, звернутись до Баштанського районного відділу поліції за адресою: м. Баштанка, вул. Семена Бойченка, 5, або за телефонами (063)643-38-87, 102", – додали в поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты