Общество | Баштанка, 13 Марта, 2018

В Баштанській ЦРЛ офіційно відкрили оновлені відділення після капітального ремонту

Свежие новости: В Баштанській ЦРЛ офіційно відкрили оновлені відділення після капітального ремонту

Про це на своїй сторінці в  Facebook повідомив народний депутат Андрій Вадатурський.

Неодноразово буваючи в лікарні з робочим візитом, переконався, як швидко та якісно проходили ремонтні роботи у відділеннях невідкладних станів, анестезіології та реанімації. https://www.facebook.com/andriy.vadaturskyy/posts/10156109845221692

Завдяки головному лікарю Баштанської ЦРЛ Алла Барсегян та її ініціативі за пів року маємо реалізований проект. Жодна реформа неможлива без фінансування. Тому дякую Уряду за допомогу в сумі 3 млн. грн., а також голові Миколаївської ОДА Олексій Савченко, Евгений Шевченко, Павел Георгиев за всебічну підтримку проекту.

Дякую громаді на чолі з Іван Рубський за співфінансування проекту і що втілили його в життя. Це свідчить про те, як ефективно приймаються рішення на місцях на користь району. На прикладі Баштанки вже зараз можна сказати, що одна громада спроможна зробити важливі соціальні проекти. Сподіваюсь, що це буде хорошим стимулом і для інших районів.

Уляна Супрун, розумію, наскільки складно змінювати систему і боротись з фармацевтичною мафією, але на місцях є розуміння і підтримка. Це ваша команда підтримки!

Також вдячний головним лікарям медичних закладів Миколаївщини та керівникам РДА, які прийшли на відкриття відділень, щоб побачити в дії стратегію розвитку сусідньої Баштанської ЦРЛ. Також подякував за продуктивну зустріч та принагідно привітав з Днем народження головного лікаря Березнегуватської ЦРЛ Viktoria Samoylova.

Вірю, що спільними зусиллями зможемо відкрити нові, відремонтовані відділення та зробити більше проектів в інших лікарнях округу!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты