Общество | Вознесенск, 11 Декабря, 2019

УВАГА! Збір пропозицій до нового тимчасового розкладу руху автобусів містом Вознесенськ

Свежие новости: УВАГА! Збір пропозицій до нового тимчасового розкладу руху автобусів містом Вознесенськ

Протягом 2018-2019 років автомобільними перевізниками на міських автобусних маршрутах загального користування здійснено оновлення транспортних засобів. Частково замінено автобуси з малою пасажиромісткістю 19-35 пасажирів на автобуси з більшою пасажиромісткістю 90 пасажирів (Mersedes - 87 пас.,108 пас., Man - 91 пас.). Ці автобуси мають переваги в якості та безпечності перевезень, є низькопідлогові та пристосовані для перевезення маломобільних груп населення. Такі транспортні засоби виконують перевезення на п’яти маршрутах ( №2,№3,№7 - вранці, №9, №35/1).

В результаті такої заміни транспортних засобів пасажирооборот тих маршрутів, на яких працюють автобуси із більшою пасажиромісткістю, збільшився в декілька разів. Як наслідок, деякі інші маршрути розвантажились та відповідно недозаповнені пасажирами.

У зв’язку з вищезазначеним в міській мережі автобусних маршрутів загального користування тимчасово змінюється розклад руху автобусів. Зміни починають діяти з 01.01.2020.

До 20.12.2019, від мешканців, приймаються пропозиції та зауваження до цих змін за телефонами: 4-34-90 - відділ економіки апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради; 0971434619 – представник перевізника.

РОЗКЛАД РУХУ АВТОБУСІВ

Завантажити  Переглянути 

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости