Экономика | Вознесенск, 18 Июля, 2017

УВАГА! НОВІ ТАРИФИ НА ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

Свежие новости: УВАГА! НОВІ ТАРИФИ НА ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

Відповідно до Рішення виконавчого комітету Вознесенської міської ради №243 від 14 липня 2017 року «Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення міста» комунальному підприємству «Санітарна очистка міста» було встановлено скоригований тариф на надання послуг щодо збирання, перевезення та знешкодження твердих побутових відходів для населення міста, з урахуванням витрат на утримання звалища, в розмірі 62,90 грн. за 1м3 твердих побутових відходів, з урахуванням ПДВ в рік.

Враховуючи норму накопичення твердих побутових відходів на 1 особу в рік по мікрорайонах міста, тариф з урахуванням ПДВ складатиме:

14,16 грн. з 1 особи в місяць для мешканців впорядкованих багатоповерхових будинків при нормінакопичення 2,702 м3 твердих побутових відходів на 1 людину в рік;

15,90 грн. з 1 особи в місяць для мешканців індивідуальних приватних будинків при нормінакопичення 3,033 м3 твердих побутових відходів на 1 людину в рік;

17,90 грн. з 1 особи в місяць для мешканців індивідуальних приватних будинків при нормінакопичення 3,414 м3 твердих побутових відходів на 1 людину в рік.

Для бюджетних установ, відповідно до Рішення виконавчого комітету Вознесенської міської ради №242 від 14 липня 2017 року «Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для бюджетних установ, інших споживачів» скоригований тариф складатиме:

- для бюджетних установ, закладів, організацій в розмірі 65,89 грн. за 1м3 твердих побутових відходів, з урахуванням ПДВ;

- для інших споживачів – суб’єктів господарювання в розмірі 83,87 грн. за 1м3 твердих побутових відходів, з урахуванням ПДВ

- Встановити Комунальному підприємству «Санітарна очистка міста» тариф на послугу з утилізації 1 м3 твердих побутових відходів на звалищі міста, для суб’єктів господарювання в розмірі 8,92 грн., з урахуванням ПДВ.

Рішення набирають чинності з 04 серпня 2017 року

Источник: //voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости