Экономика | 18 Сентября, 2019

Уряду необхідно терміново звернути увагу на ціни на сільгосппродукцію врожаю 2019 року

Свежие новости: Уряду необхідно терміново звернути увагу на ціни на сільгосппродукцію врожаю 2019 року

Уряду необхідно терміново звернути увагу на ситуацію, що склалася навколо цін на сільгосппродукцію врожаю 2019 року. Таких низьких цін аграрії не пам’ятають вже давно. Про це на своїй фейсбук сторінці повідомляє адвокат та громадський діяч Семен Кривонос.

Основні культури – соняшник, кукурудза, пшениця продаються виробниками за ціною нижче собівартості.

“Це схоже на монопольну змову трейдерів і великих латифундистів з метою «знекровити» малий і середній бізнес перед запуском ринку землі”, - пише Семен Кривонос.

Після зняття мораторію попит на покупку землі буде фактично тільки від великих гравців ринку, що відповідно дозволить їм сформувати єдину, невигідну низьку ціну за 1 гектар сільгоспугідь.

“Я думаю ні у кого немає сумнівів в здатності олігархів домовиться з один одним і скупити все за копійки. Іншого пояснення просто немає. І не діяти, і не реагувати в цьому випадку вкрай небезпечно і просто злочинно”, -  резюмував він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты