Общество | Николаев, 26 Августа, 2023

Уряд підвищив зарплати для бюджетників у прифронтових містах, в тому числі в Миколаєві

Свежие новости: Уряд підвищив зарплати для бюджетників у прифронтових містах, в тому числі в Миколаєві

Уряд підвищив зарплати працівникам бюджетних установ, закладів та організацій, які працюють на територіях активних та можливих бойових дій.

Про це повідомили в Мінреінтеграції.

Також зарплати підвищили працівникам надавачів соціальних послуг комунального сектору на територіях, де ведуться бойові дії. На період дії воєнного стану встановили щомісячну надбавку за роботу:

- працівникам державних установ, закладів та організацій, які працюють на територіях активних бойових дій – у граничному розмірі 100% посадового окладу; на територіях можливих бойових дій – у граничному розмірі 50% посадового окладу;

- працівникам надавачів соціальних послуг комунального сектору, що здійснюють діяльність на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії – у граничному розмірі 100% посадового окладу.

Йдеться про території, щодо яких не визначена дата завершення бойових дій (дата припинення можливих бойових дій). Перелік територій визначений наказом Мінреінтеграції, до списку входить Миколаїв та частина Миколаївщини.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости