Спорт | Николаев, 29 Июля, 2023

Уродженка Миколаєва встановила світовий рекорд у найскладнішому виді фрідайвінгу

Свежие новости: Уродженка Миколаєва встановила світовий рекорд у найскладнішому виді фрідайвінгу

Українська спортсменка, уродженка Миколаєва Катерина Садурська встановила світовий рекорд у фрідайвінгу (підводне плавання із затримкою дихання).

Про це повідомила компанія Triton, яка виробляє екіпірування для фрідайвінгу.

Садурська успішно занурилася на глибину 76 метрів. Вона виступає у дисципліні “Постійна вага, без ласт” (Constant Weight Without Fins discipline).

“Це досягнення є безпрецедентним. Важливо зазначити, що CNF широко вважається найскладнішою дисципліною фрідайвінгу, оскільки дайвер спускається та піднімається вертикально, використовуючи лише власну м’язову силу без допомоги ласт чи будь-яких інших рухових пристроїв. Вітаємо з цим рекордом, Кейт, і дякуємо, що дозволила нам бути частиною цього важливого історичного моменту для України та всього світу! Несамовито пишаємося тобою, Касатко”, - говориться в повідомленні.

Садурській 31 рік, вона зробила собі ім’я в синхронному плаванні, де ставала чемпіонкою Європи та призеркою чемпіонатів світу. У фрідайвінгу вона двічі ставала чемпіонкою світу.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты