Происшествия | 12 Сентября, 2019

Ураган «Доріан»: на Багамах близько 2500 осіб вважаються зниклими безвісти

Свежие новости: Ураган «Доріан»: на Багамах близько 2500 осіб вважаються зниклими безвісти

Станом на 11 вересня унаслідок урагану «Доріан» на Багамських островах вважаються зниклими безвісти близько 2500 осіб.

Про це повідомила Аварійна служба Багамських островів.

У відомстві зазначили, що перелік зниклих перевіряють на підставі урядових документів про тих, хто перебуває в притулках та про тих, кого евакуювали. Кількість зниклих безвісти може зменшитися.

Водночас у службі вважають, що кількість загиблих буде зростати. Наразі відомо про 50 смертельних випадків від стихійного лиха.

«Доріан» — найсильніший ураган з усіх, які вирували на Багамах. Вітри, швидкість яких досягала майже 290 км/год, і проливні дощі зруйнували або серйозно пошкодили десятки тисяч будинків.

Багамів «Доріан» досяг 1 вересня. Незабаром він досягне США. Національний центр ураганів вже попередив жителів узбережжя штатів Флориди, Джорджії, Північній і Південної Кароліни, а також Вірджинії. У деяких із них ввели режим надзвичайної ситуації.

Метеорологи побоювалися, що Доріан може стати найсильнішим ураганом майже за 30 років, у зв'язку з чим президент США Дональд Трамп скасував візит до Польщі до річниці початку Другої світової війни, де мав зустрітися із главою української держави Володимиром Зеленським.

Джерело: hromadske.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости