Общество | 13 Июля, 2023

«Укрзалізниця» виходить на європейський ринок

Свежие новости: «Укрзалізниця» виходить на європейський ринок

АТ «Укрзалізниця» зареєструвало нового залізничного оператора для роботи на європейському ринку.

Як повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, європейський оператор матиме назву Ukrainian Railways Cargo Poland і здійснюватиме перевезення Україною та європейськими країнами.

«Створення європейського оператора дозволить значно покращити управління вантажоперевезеннями на європейському напрямку. Паралельно модернізуємо прикордонну інфраструктуру, збільшуючи її пропускну здатність», — зазначив віце-прем'єр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков.

В відомстві пояснили, що Ukrainian Railways Cargo Poland на першому етапі своєї роботи займатиметься наданням комплексної послуги вантажоперевезень; координацією роботи з європейськими операторами, вантажовласниками та прикордонними переходами; контролюватиме рухомий склад товариства за кордоном.

Зазначається, що довгострокова стратегія роботи міжнародного підрозділу знаходиться на фінальній стадії розробки й буде затверджена найближчим часом наглядовою радою «Укрзалізниці».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости