Общество | 11 Января, 2023

Українські захисники відбили атаки росіян

Свежие новости: Українські захисники відбили атаки росіян

Українські військові протягом 10 січня відбили атаки росіян біля 14 населених пунктів Харківської, Донецькою та Луганської областей.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ зранку 11 січня.

На Харківщині відбили атаку в районі Гряниківки, на Луганщині — біля Стельмахівки, на Донеччині — біля Спірного, Роздолівки, Веселого, Бахмута, Кліщіївки, Майорська, Водяного, Невельського, Красногорівки, Мар’їнки та Пречистівки.

Загалом окупанти завдали 6 ракетних, 16 авіаційних ударів та понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Генштабі зафіксували на обстріли на всіх оперативних напрямках, крім Волинського та Поліського.

Українська авіація упродовж 10 січня завдала 14 ударів по районах зосередження окупантів, а також 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

Українські ракетні підрозділи та артилерія уразили 3 пункти управління, 2 позиції російських ракетних військ та артилерії, а також 8 районів зосередження російських солдатів.

У Генштабі наголошують, що по всій Україні зберігається загроза російських ракетних та авіаударів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты