Общество | 4 Февраля, 2023

Українські воїни взяли в полон десять російських морських піхотинців

Свежие новости: Українські воїни взяли в полон десять російських морських піхотинців

Українські військовослужбовці в районі Вугледару взяли у полон 10 російських окупантів.

Всі полонені служать у 155-й окремій бригаді морської піхоти російської армії, яка дислокується у владивостоку. Зараз уточнюються деталі боїв, в ході яких окупантів взяли в полон.

Нагадаємо, раніше бійці ССО разом із 72-ю бригадою ЗСУ у ворожому тилу знищили російський танк Т-80 і взяли в полон братів-окупантів.

Також раніше командувач морською піхотою ЗСУ генерал-лейтенант Юрій Содоль закликав російських окупантів здаватися в полон.

Зазначимо, що під час боїв за Київ та поразки рф на цьому напрямку біля 200 окупантів з цієї 155-ї бригади рф відмовились воювати. У боях в районі Вугледару 155-а бригада несе тяжкі втрати.

- Вона заходила і в Ірпінь, і в Бучу. “Прославилися” ці бійці тим, що мародерили і коїли безчинства. Але в тому районі вони були знищені майже у повному складі. Після відновлення 155-а бригада з’явилася на Донецькому напрямку, де була також знищена. І тепер вона з’явилася знову на напрямку Вугледара, – розповів начальник об’єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты