Происшествия | 9 Января, 2023

Українські прикордонники під Бахмутом захопили опорний пункт рф

Свежие новости: Українські прикордонники під Бахмутом захопили опорний пункт рф

Українські прикордонники під Бахмутом Донецької області захопили опорний пункт рф та покращили тактичне положення.

Про це 8 січня повідомили на сайті Державної прикордонної служби.

За словами прикордонників, упродовж ночі росіяни намагалися повернути втрачену позицію, але їм це не вдалося. Зрештою окупантів відкинули. У ближньому бою українські прикордонники знищили 18 росіян, ще 24 — поранили, стверджує ДПСУ.

Важкі бої за Бахмут і Соледар

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр 8 січня заявила, що на сході України ситуація на полі бою нині складна. На деяких ділянках Донецької області українські військовослужбовці просуваються вперед, а на деяких — наступають російсько-окупаційні війська. Особливо важко зараз у Соледарі.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський відвідав військових, які обороняють Бахмут і Соледар Донецької області. Він організував перекидання туди додаткових сил та посилення вогню.

Американський Інститут вивчення війни (ISW) зазначив, що російсько-окупаційні війська все ще далекі від оточення Бахмута, попри те що мають частковий успіх біля Соледара.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости