Экономика | 2 Октября, 2019

Українці купили майже 70 млн кубометрів газу на зиму

Свежие новости: Українці купили майже 70 млн кубометрів газу на зиму

Голова правління «Нафтогазу» Андрій Коболєв повідомив, що 55 тисяч українських родин скористалися програмою «Газовий запас» і придбали 67,5 млн куб. м газу.

За місяць, протягом якого діяла програма Нафтогазу «Газовий запас», нею скористалися понад 55 тисячі українських родин.

Всі вони зможуть використовувати газ взимку за фіксованими літніми цінами. Викуплений обсяг – 67,5 млн куб.м. Про це голова правління «Нафтогазу» Андрій Коболєв повідомив у Facebook. Також Коболєв додав, що попит на нові, більш гнучкі продукти є не лише у комерційних клієнтів.

Побутові споживачі так само чекають на них і готові пробувати, коли є очевидна вигода. За словами Коболєва, можливість зафіксувати ціну за передплатою – це лише перша з таких програм.

Планується, що після відкриття газового ринку, постачальники зможуть пропонувати оплату газу рівномірними частинами протягом року, бонуси за ефективне споживання, пакетні послуги газ+електрика, енергія+енергоаудит+енергоефективність.

Джерело: dom.ria.com

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости