Политика | 4 Июля, 2022

«Україна переможе. Це питання часу і сучасної зброї», - Зеленський про ситуацію на фронті

Свежие новости: «Україна переможе. Це питання часу і сучасної зброї», - Зеленський про ситуацію на фронті

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна поверне окуповані землі завдяки постачанням сучасної зброї.

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

- Ми знищуємо потенціал окупантів – день за днем, прораховано, потужно. І, звичайно, отримані нами системи HIMARS, сучасні гармати та інша зброя від партнерів відіграють при цьому важливу роль. Не меншу роль відіграє й те, що ми бережемо життя наших воїнів, наших людей. Стіни ми відбудуємо, землю відвоюємо, а людей треба берегти понад усе. І якщо командування нашої армії й забирає людей із певних точок фронту, де ворог має найбільшу вогневу перевагу, – зокрема це стосується й Лисичанська, – це означає лише одне: ми повернемося завдяки нашій тактиці та завдяки нарощуванню постачання сучасної зброї.

- Україна нічого не віддає. А коли хтось у москві доповідає про Луганську область, хай вони згадають свої доповіді та обіцянки перед 24 лютого, в перші дні цього вторгнення, навесні та зараз. Хай вони реально оцінять, що вони мають на цей час, і скільки вони за це заплатили. Бо теперішні їх доповіді підуть прахом як і тодішні.

- Поступово ми рухаємося вперед – і на Харківщині, і в Херсонській області, і на морі: Зміїний – гарний приклад цього. Буде день, коли те ж саме скажемо й про Донбас… Для всіх у світі – і, я впевнений, для всіх недурних людей у самій же росії – зрозуміло, що Україна переможе. Це лише питання часу. Це питання, на жаль, втрат, яких ми зазнаємо, передусім людей. Це питання сучасної зброї, яку ми маємо отримати й обовʼязково отримаємо, - сказав Зеленський.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты