Экономика | 16 Апреля, 2023

Угорщина слідом за Польщею запровадила заборону на імпорт агропродукції з України

Свежие новости: Угорщина слідом за Польщею запровадила заборону на імпорт агропродукції з України Угорщина слідом за Польщею запровадила заборону на імпорт агропродукції з України

Угорщина слідом за Польщею запровадила заборону на ввезення української агропродукції до 30 червня п.р., про це йдеться у заяві міністра сільського господарства Угорщини Іштвана Надя.  

Як уточнюється, заборона стосується імпорту з України зерна, олійних культур та інших сільськогосподарських продуктів, як рослинного, так і тваринного походження,

Міністр сільського господарства Угорщини пояснив запровадження обмежень відсутністю значних заходів на підтримку місцевих виробників із боку ЄС. За його словами, статус-кво в імпорті агропродукції з України завдасть серйозних збитків місцевим фермерам.

Також Я.Надь зазначив, що сподівається на зміни у регулюванні на рівні ЄС, включаючи «переосмислення скасування імпортних мит на українську продукцію».

Як відомо, уряд Польщі 15 квітня прийняв рішення про заборону ввезення в країну зерна та іншого продовольства з України до 30 червня п.р.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости