Общество | 12 Октября, 2019

«UA: Перший» став лідером у рейтингу інформаційних каналів під час показу пресмарафону президента

Свежие новости: «UA: Перший» став лідером у рейтингу інформаційних каналів під час показу пресмарафону президента

Трансляція пресмарафону збільшила показники слоту майже в п’ять разів за аудиторією 18+ (50+), у три рази за аудиторією 18–54 й майже у вісім разів — за аудиторією 18–54 (50+), повідомляє Суспільне у себе на сайті.

Дані ТВ-панелі належать ІТК; дослідник — Nielsen; моніторинг — Комунікаційний Альянс та представлені «UA: Перший». Дані наведені для аудиторій 18+, 18+ (50+), 18+ (50-) за показниками rat%, shr%, cov#. Докладно — у глосарії ІТК.

Цього дня Суспільний мовник мовив більше ніж 14-ти годин не перериваючись на рекламні паузи.

На місці проведення пресмарафону працювали журналісти «UA: Суспільне мовлення», а в цей час у студії «Теми дня» ведучі разом із гостями — політологами й експертами в різних галузях — обговорювали те, що відбувалося протягом заходу. Ранкову частину ефіру розпочав у студії Роман Сухан, денний ефір провела ведуча «Новин» на Суспільному Анна Чередниченко, а у вечірній частині пресмарафону з глядачами була ведуча «Теми дня» Дарія Гірна.

Голова павління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія сказав на пресконференції 11 жовтня, що у такі дні Суспільний мовник відіграє важливу роль, телеглядачі довіряють йому і надають перевагу висвітленню непасічних подій саме в ефірі Суспільного.

Джерело: stv.detector.media

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты