Политика | 26 Марта, 2023

У ЗСУ прокоментували інформацію британської розвідки про ситуацію в Бахмуті: «Потребує більш детального аналізу»

Свежие новости: У ЗСУ прокоментували інформацію британської розвідки про ситуацію в Бахмуті: «Потребує більш детального аналізу»

Останніми днями на Бахмутському напрямку кількість зіткнень з окупантами зменшилася, проте інформація британської розвідки про виснаження росіян під Бахмутом потребує більш детального аналізу.

Про це в ефірі телемарафону заявив представник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

Його попросили прокоментувати сьогоднішнє повідомлення військової розвідки Великобританії, що російський штурм Бахмута практично зупинився. Там припустили, що це може бути наслідком крайнього виснаження російських сил.

«Це вимагає ще аналізу, але найближчі три дні показують, що сьогодні на Бахмутському напрямку було 18 бойових зіткнень, ще нещодавно їх було від 30 до 50. Але це потребує більш детального аналізу і, я думаю, найближчий тиждень це покаже. Поки Бахмут залишається епіцентром бойових дій, напрямом головного удару супротивника», – сказав Череватий.

За його словами, за цю добу на Бахмутському напрямку окупанти завдали 178 артилерійських ударів, сталося 18 бойових зіткнень і п'ять авіаударів. У районі самого міста Бахмут було 40 обстрілів і 16 бойових зіткнень, 182 окупанти були знищені, 218 отримали поранення. Також було підбито бойовий вертоліт Мі-24 окупантів.

Череватий зазначив, що окупанти не відмовилися від планів взяття Бахмута та виходу на рубежі Донецької області.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты