Политика | 8 Октября, 2023

У ЗСУ оцінили ініціативу підвищити призовний вік до 70 років

Свежие новости: У ЗСУ оцінили ініціативу підвищити призовний вік до 70 років

Депутати Верховної Ради розробляють законопроект щодо підвищення мобілізаційного віку до 70 років.

У ЗСУ оцінили ініціативу парламенту та вказали на її недоліки.

Офіцер резерву Повітряних Сил ЗСУ Андрій Крамаров заявив, що новий проект закону ВРУ не тільки не потрібен, він штовхає нас у неправильний, згубний напрямок. Військовий експерт наголосив, що в Україні багато молодих людей, які можуть захищати Батьківщину.

Крамаров пояснив, що чоловіків віком до 35 років можна набагато швидше підготувати до служби та навчити скористатися новими засобами озброєння. Він зазначив, що його покоління вже сплачує високу ціну за життя у демократичній та незалежній Україні.

Про підвищення призовного віку до 70 років – це для мене особисто навіть не батьки, а дідусі. Мобілізація громадян такого віку – це неправильно. Так, ми не маємо певної, скажімо, таблиці, в якій все розписано відповідно до віку. Але реакція, аудіовізуальні засоби спостереження кожної людини теж відрізняються із віком ”, – пояснив Андрій Крамаров.

Представник ВСУ нагадав, що молодій людині легше нести службу, ніж тому, хто вже в літньому віці. При цьому він розуміє, що українці 60+ із серйозним досвідом участі у бойових діях. Проте йдеться про поодинокі випадки, а не про загальний віковий зріз. Такі люди дійсно накопичили знання, які стануть у пригоді на полі бою, і можуть зробити більше, ніж їхні молоді побратими.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты