Политика | 9 Февраля, 2024

У Зеленського пояснили причину звільнення Залужного

Свежие новости: У Зеленського пояснили причину звільнення Залужного

У 2023 році, коли генерал Валерій Залужний був головнокомандувачем ЗСУ, на лінії фронту не отримали необхідних результатів.

Подібна ситуація негативно впливає на суспільні настрої. Про причини звільнення генерала радник голови офісу президента Михайло Подоляк розповів у дописі в соцмережі X (Twitter).

Подоляк пояснив, що Залужного, а також деяких інших людей у командуванні, зняли з посад, оскільки виникла необхідність діяти по новому. Попередня тактика призвела до того, що у 2023 році вони "не повністю забезпечили належні результати", а громадські настрої стали "негативними".

"Рішення зумовлене необхідністю перегляду тактики дій, яка не повністю забезпечувала належні результати минулого року, не допустити застою на передовій, який негативно впливає на суспільні настрої", — написав радник голови ОП.

Щоб виправити ситуацію, потрібно прийняти такі рішення, щоб перехопити ініціативу на полі бою, а також — провести реформи в армії, — пояснив Подоляк.

"[Потрібно — ред.] знайти нові функціональні та високотехнологічні рішення, які дозволять утримати та розвинути ініціативу, а також запустити процес реформування принципів управління в армії".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости