Политика | 19 Июня, 2022

У Запорізькій ОВА заявили, що окупанти вводять смертну кару, щоб залякати місцеве населення

Свежие новости: У Запорізькій ОВА заявили, що окупанти вводять смертну кару, щоб залякати місцеве населення

У Запорізькій області на тимчасово окупованих територіях окупанти намагаються залякати місцеве населення та запроваджують смертну кару.

Про це пишуть у Telegram -каналі Запорізької ОВА.

Він зазначив, що окупанти намагаються зламати опір та залякують людей, але партизани продовжують боротися. Водночас окупанти продовжують боротися між собою за владу та фінанси.

При цьому бойовий дух окупаційних військ дуже низький, тому фіксуються випадки дезертирства. Також тих, хто відмовився брати участь у бойових діях, тримають у підвалах.

- Вони всі військові злочинці. Порушили безліч правил ведення війни. Ще кілька злочинів для них уже не важливі. Кінець для них буде однаковим. Якщо вони хочуть, нехай один одного перестріляють і швидше забираються з нашої землі, – заявив Олександр Старух.

Також він розповів, що завдяки професіоналізму та стійкості ЗСУ у Сєверодонецьку, війська окупантів не можуть активно наступати на Запорізькому напрямку.

- Якщо вороги матимуть успіхи на Донецькому чи Луганському напрямку, то потім постане питання щодо інших територій України. Ми маємо згуртуватися і допомагати ЗСУ здійснювати гідну відсіч і згодом перейти в контрнаступ, щоб не було псевдореспублік, щоб у нас усе було Україна, – повідомив Старух.

Як відомо, так званий «верховний суд» терористичної «ДНР» виніс вирок іноземцям, які воювали на боці України. Ейден Аслін і Шон Піннер із Великобританії та Саадун Брагім із Марокко засуджено до страти .

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты