Общество | Южноукраинск, 6 Июля, 2017

У Южноукраїнську відбулася спільна робоча нарада

Свежие новости: У Южноукраїнську відбулася спільна робоча нарада

Одним із напрямків роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – ЮМЦСССДМ) є надання соціальних послуг дітям та особам, звільненим з місць позбавлення волі, засудженим без позбавлення волі та звільненим від відбування покарання з випробуванням або  умовно-достроково. Виховна робота зі звільненими та засудженими, яка забезпечує процес ресоціалізації, включає: надання порад та консультацій, впровадження заходів для соціальної реабілітації засуджених після звільнення та навчання  безпечному способу життя.

З метою вчасного реагування на потреби зазначеної категорії осіб у приміщенні ЮМЦСССДМ відбулася спільна робоча нарада з представниками Арбузинського міськрайоного відділу пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції та старшими інспекторами відділу взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради, на якій й обговорювалися  питання щодо проведеної соціальної роботи у ІІ кварталі поточного року. Фахівець із соціальної роботи Ольга Сіра довела до відома учасників наради, що на обліку ЮМЦСССДМ перебуває 28 осіб. Основні питання, з якими зверталися особи, це потреба в лікуванні, працевлаштуванні, налагодження стосунків у родині, тощо. 

Учасниками наради було вирішено продовжити тісну співпрацю, а також надану інформацію взяти до відома та врахувати в подальшій роботі наступного кварталу .

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты