Общество | Вознесенск, 28 Мая, 2019

У Вознесенську змінився рух міського громадського транспорту

Свежие новости: У Вознесенську змінився рух міського громадського транспорту

Як відомо постійним користувачам пасажирського транспорту, що рухається по вулиці Київській через залізничний вокзал, автобуси змінили свої маршрути. Тепер вони рухаються до вокзалу не по вул. Осипенко, як раніше, а по вул. Котляревського.

Під час проведення ремонтних робіт каналізаційного колектору по вул. Київській весь автомобільний транспорт рухався по вул. Осипенка. В результаті цього, було значно збільшено навантаження на дорожнє покриття по цій вулиці, що призвело до незадовільного стану дороги.

У зв’язку з цим, було прийнято рішення про тимчасові зміни руху міського автомобільного пасажирського транспорту загального користування на території м. Вознесенська. Усі міські маршрути, які проходили по вул. Осипенка, були спрямовані по вул. Котляревського.

Рух пасажирського транспорту по вул. Котляревського буде продовжуватись до того часу, поки не буде відремонтоване дорожнє покриття по вул. Осипенко. 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты