Общество | Вознесенск, 9 Апреля, 2019

У Вознесенську здійснюються перевірки щодо стану виховання і утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Свежие новости: У Вознесенську здійснюються перевірки щодо стану виховання і утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

05.04.2019 року спеціалістами Служби у справах дітей Вознесенської міської ради, було здійснено рейд в сім’ї опікунів, піклувальників, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, в яких виховуються та проживають діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Метою відвідування родин було обстеження житлових умов проживання дітей та проведення профілактичної бесіди з дітьми щодо небезпеки, яку несе вогонь. Варто зазначити не лише про те, як правильно запобігти лиху, а й про те, що робити у разі виникнення надзвичайної ситуації. У зв’язку з останніми подіями та трагічною загибеллю дитини у дитячому будинку сімейного типу в Миколаївській області, це особливо важливо.

Також, рекомендовано законним представникам дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування залучати дітей до позашкільних занять, з метою зайнятості дітей у вільний від навчання час та проводження його з користю. 

Шановні батьки та законні представники дітей, приділяйте більше уваги вашим дітям та організовуйте їх дозвілля!

Служба у справах дітей
Вознесенської міської ради

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости