Общество | Вознесенск, 18 Июня, 2019

У Вознесенську заборонено рух великовантажного транспорту при температурі повітря понад +28 С

Свежие новости: У Вознесенську заборонено рух великовантажного транспорту при температурі повітря понад +28 С

З метою збереження дорожнього покриття міських доріг, колодязів інженерних мереж, розташованих на проїзній частині вулиць в період тривалої спекотної погоди, під час якої посилюється руйнівна дія великовагових транспортних засобів на покриття проїзної частини автодоріг виконавчий комітет Вознесенської міської ради вирішив:

Заборонити рух на вулично-шляховій мережі міста Вознесенська в період, коли температура повітря більше ніж +28о С, для великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7 т в денну пору доби.

*Обмеження руху не розповсюджується на транспортні засоби, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Рішення набирає чинності з дня його оприлюднення в місцевій газеті «Новини Вознесенська: день за днем» - 19 червня 2019 року.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости