Экономика | Вознесенск, 9 Марта, 2018

У Вознесенську встановлено нові тарифи на водопостачання

Свежие новости: У Вознесенську встановлено нові тарифи на водопостачання У Вознесенську встановлено нові тарифи на водопостачання

Шановні споживачі послуг централізованого водопостачання та водовідведення, КП «Водопостачання м. Вознесенська»  доводить  до Вашого відома, що  відповідно до рішення Виконавчого комітету Вознесенської міської ради №106 від 03.03.2018 року встановлені такі тарифи на послуги:

-для мешканців приватного сектору, бюджетних установ, організацій та інших споживачів:

Централізоване водопостачання - 14,03 грн. з ПДВ/м3.,

Централізоване водовідведення - 10,74 грн. з ПДВ/м3.,

Централізоване водопостачання для суб’єктів господарювання- 12,95 грн. з ПДВ/м3.,

-для населення,  бюджетних установ, організацій та інших споживачів, які мешкають або розташовані в багатоквартирних будинках:

Централізоване постачання холодної води - 14,84 грн. з ПДВ/м3.

Водовідведення (з використанням внутрішньо будинкових систем)- 10,98 грн. з ПДВ/м3.

В загальному обсязі, по нашому підприємству,  для  мешканців багатоповерхового сектору, а саме для споживачів послуги централізоване постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньо будинкових систем) 1м.3 послуг становитиме 25,82 грн., з ПДВ.

Тарифи наберуть чинності з 1 квітня 2018 року.

Прохання до усіх споживачів (ОБОВ'ЯЗКОВО до 1 квітня!!!) надати фактичні показники приладів обліку за телефонами 4-20-60; (050) 271-32-97 або на електронну адресу: vodavoz.zbut@gmail.com (адреса,особовий рахунок,прізвище, кінцеві показники).

Телефони для довідок: абонентський відділ 4-20-60; 3-30-09, плановий відділ 3-30-16, приймальня  директора 4-16-90.

А також з метою можливості отримання ТОВ «БОС» субвенцій (фінансування пільг та субсидій) з державного бюджету, відповідно до Наказу міністерства фінансів України № 1 від 04.01.2018 р. роз’єднується сплата спожитих послуг з централізованого водовідведення підприємств ТОВ «БОС» та КП «Водопостачання м. Вознесенська".

ТОВ «БОС» інформує споживачів послуги з централізованого водовідведення (транспортування стічних вод магістральним колектором та очистка стічних вод на біологічних очисних спорудах м. Вознесенська), що відповідно до рішення Виконавчого комітету Вознесенської міської ради № 107 від 03.03.2018 року встановлені нові, економічно обґрунтовані тарифи на послугу з централізованого водовідведення стічних вод.

Нижче зазначені тарифи ввійдуть в дію з 1 квітня 2018 року:

  • Для населення – 18,46 грн. з урахуванням ПДВ за 1 м³ централізованого водовідведення та очистки стічних вод на біологічних очисних спорудах м. Вознесенськ.
  • Для інших споживачів (промислові підприємства, бюджетні організації та інші установи та організації м. Вознесенська) – 29,13 грн. з урахуванням ПДВ за 1 м³ централізованого водовідведення та очистки стічних вод на біологічних очисних спорудах м. Вознесенськ.

Звертаємо увагу споживачів, що ТОВ «БОС» буде самостійним виконавцем послуги з централізованого водовідведення (транспортування стічних вод магістральним колектором та очистка стічних вод на біологічних очисних спорудах м. Вознесенська).

З 12 березня в приміщенні Асоціації «Центр» працює кабінет № 7, в якому споживачі можуть підписати договір з ТОВ «БОС» та отримати (безкоштовно) абонентську книжку для оплати послуги з централізовано водовідведення стічних вод (за каналізацію).

Про це повідомляється на сайті м. Вознесенськ.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты