Общество | Вознесенск, 23 Декабря, 2019

У Вознесенську відкрили новий Центр обслуговування клієнтів газопостачальної компанії

Свежие новости: У Вознесенську відкрили новий Центр обслуговування клієнтів газопостачальної компанії

Вознесенська громада продовжує займати лідерські позиції в багатьох сферах життя. Нещодавно в місті було відкрито Open Space Міністерства юстиції України, де можна отримати 12 реєстраційних послуг, зокрема, зареєструвати народження дитини, подати та зареєструвати шлюб і розірвання шлюбу, подати заяву на зміну імені та, за потреби, отримати всі необхідні документи щодо проведених реєстраційних дій. Цей офіс був другим відкритим у Миколаївській області після міста Миколаєва.

А 19 грудня також другим в Миколаївській області після міста Миколаєва було відкрито новий Центр обслуговування клієнтів Миколаївської газопостачальної компанії. Людей зустрічатиме адміністратор, який направить відвідувача та запише його до електронної черги. Обслуговуватимуть клієнтів чотири спеціалісти Центру.

Подібні події говорять про великий потенціал Вознесенської громади, адже недарма її мешканцям держава приділяє стільки уваги. А розвиток потенціалу є заслугою жителів громади, завдяки своїй активності й націленості на розвиток і удосконалення.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости