Общество | Вознесенск, 20 Декабря, 2017

У Вознесенську відбулося театралізоване дійство «Свято Миколая зустрічаємо»

Свежие новости: У Вознесенську  відбулося театралізоване дійство «Свято Миколая зустрічаємо»

19 грудня до Дня Святого Миколая у міському будинку культури відбулося театралізоване дійство «Свято Миколая зустрічаємо». Зала була вщент заповнена дітьми та дорослими, які завітали отримати святковий настрій та незабутні емоції від виступів талановитої молоді.

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

На присутніх чекали зіроньки-сестрички з листами від Миколая; маленький чортик із пекла, який щосили намагався зіпсувати свято; ангели з небес, котрі разом з вітром допомогли Святому Миколаю знайти стежку на святкове дійство і, звичайно, сам Святий Микола, на якого вже зачекались дітлахи у залі.

Між дійствами вистави на учасників святкового заходу чекали виступи танцювальних колективів «Бейзик-степ», «Фантазія», «Дрімс» та «Комплімент», а різдвяними піснями потішили А. Антоненко та вокальний ансамбль дитячої музичної школи «Зірочки».

Наостанок Святий Миколай запросив усіх на відкриття головної ялинки міста, яка вже чекала дитячого сміху, веселого хороводу та сяйва святкових новорічних вогників.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты