Общество | Вознесенск, 24 Сентября, 2018

У Вознесенську відбулося шоу «Тур-екстрим 2018»

Свежие новости: У Вознесенську відбулося шоу «Тур-екстрим 2018»

23 вересня в парку Січової Слави відбулось грандіозне шоу – «Тур-екстрим 2018».

Про це повідомляє керівник гуртка «Туристичне багатоборство» ЦДЮТ Олег Костюков.

Напередодні організатори заходу – професійні альпіністи, керівники туристичних гуртків ЦДЮТ, Олег Костюков, Ігор Носков та Сергій Зінкевич за допомогою своїх вихованців-туристів встановили в парку смугу перешкод двох рівнів складності. За відгуками гостей і учасників заходу (а були, до речі, і гості – колеги з м. Южноукраїнська), це було набагато цікавіше і крутіше за мотузкові парки в інших містах.

Відкривав захід міський голова Віталій Луков, який побажав учасникам волі до перемоги, удачі та наснаги. Ведучим шоу був найдосвідченіший з тренерів, керівник клубу, Олег Костюков.

Будь-хто з бажаючих мав змогу спробувати себе в ролі альпініста. Подолати уявні болота, річки та обриви слід було без «падінь». Якщо учасник ставав на землю, вважалось, що він програв. Ті ж хто пройшов повне коло без жодного доторку до землі, мав змогу поборотись за призи на другому рівні складності. Тут вже на учасників надівали страхувальні системи, і їх чекали підйом по справжньому скелелазному стенду, далі на висоті більше десяти метрів слід було здійснити переправи між деревами по мотузках. На кожному етапі новачків страхували бувалі альпіністи з достатнім досвідом, що забезпечувало повну безпеку для життя та здоров’я учасників шоу, а також максимум адреналіну та позитивних емоцій. Переможців другого етапу визначали за часом, який знадобився учаснику для подолання повної смуги перешкод. В якості бонусу всі, хто пройшов другий етап шоу користувались правом швидкісного затяжного спуску під назвою «тролей». Даний атракціон завжди користується популярністю серед любителів екстремальних відчуттів.

Переможці усіх етапів були нагороджені грамотами, а також абонементами на безкоштовне відвідування плавального басейну на базі ФОК «Водограй».

Більшість учасників шоу були, звичайно, діти, але радує те, що цього року вже з’явилось достатньо дорослих учасників. Загалом у шоу взяло участь біля двохсот учасників. Значить популярність цього заходу серед жителів міста зростає. Участь у заході абсолютно для всіх була безкоштовною.

Неоціненну допомогу в проведенні свята надали дорослі члени клубу, вихованці минулих років: Ольга Фетисова, Андрій і Максим Мороз, Тетяна Шеремет.

Організатори заходу висловлюють подяку спонсорам – Тетяні Балабушко та Тетяні Гержовій за надані смаколики.

Організатори свята радо запрошують до своєї дружної туристичної сім’ї усіх любителів подорожувати, а також тих, хто не уявляє свого життя без адреналіну, висоти та екстриму. В туристичних гуртках займаються діти та дорослі у віці від 11 років. Діяльність клубу включає тренування зі спортивного туризму, орієнтування, участь у змаганнях, а також туристичні походи, екскурсії до мальовничих місць області. За більш детальною інформацією всі бажаючі можуть звернутись до тренера клубу, керівника гуртка «Туристське багатоборство» Центру дитячої та юнацької творчості міста - Олега Сергійовича Костюкова, тел.(050) 390 4276; (097) 279 5757.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты