Общество | Вознесенск, 6 Января, 2023

У Вознесенську відбулися обговорення по перейменуванню вулиць

Свежие новости: У Вознесенську відбулися обговорення по перейменуванню вулиць

05 січня 2023 року о 11.00 годині у конференц-залі Комунального закладу «Вознесенський художній музей ім. Є.А. Кібрика», за адресою: м. Вознесенськ, вул. Соборності, 14 відбулися громадські обговорення у вигляді Круглого столу по перейменуванню вулиць та провулку на території Територіальної громади міста Вознесенська.


Протягом двох місяці приймались звернення від мешканців громади з пропозиціями нових назв, а також небайдужі жителі громади висловлювали свої пропозиції під час круглого столу.

Після жвавих обговорень було проведено голосування та визначено перелік з новими назвами вулиць у м. Вознесенську, які будуть передані на затвердження Вознесенській міській раді, а саме:
Існуюча назва Нова назва
Вулиці
Космодем'янської Зої  Лицарів Зимового Походу
(в честь 28-ої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, які брали участь у визволенні м. Вознесенська від російських загарбників на початку березня 2022 року)
Лермонтова  Назарія Яремчука
(український естрадний співак. Народний артист УРСР (1987). Герой України (2021))
Маяковського Європейська
Пушкінська Софіївська
Тімірязєва Свободи

Щодо перейменування провулка Кошового Олега, у зв’язку з дублюванням назви вулиці та провулку, питання було знято з переліку перейменувань на додаткове опрацювання.  

У зв’язку з виявленням невідповідності адрес фактичному розташуванню об’єктів нерухомого майна та з метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна, розташованих по вулиці Кошового Олега та провулку Кошового Олега у м. Вознесенську.
 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты