Общество | Вознесенск, 8 Декабря, 2017

У Вознесенську відбулася зустріч Віталія Лукова з жителями центральної частини міста

Свежие новости: У Вознесенську відбулася зустріч Віталія Лукова з жителями центральної частини міста

У середу, 6 грудня, о 17.00 в загальноосвітній школі №2 відбулася зустріч міського голови Віталія Лукова з жителями центральної частини міста. Окрім батьків учнів школи, участь у зустрічі взяли заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Сметана та Юрій Путій, депутати міської ради, працівники школи, громадськість міста.

Так званою тематикою цьогорічних «осінніх» зустрічей є впровадження «Картки вознесенця», тому міський голова, як і на минулих зустрічах, розповів всім присутнім про картку та її можливості.

Знаючи, що містом ходять чутки, що найближчим часом стане питання про реорганізацію загальноосвітніх шкіл міста і, можливо, ЗОШ №2 буде закрита, міський голова прокоментував позицію міської влади щодо реформування галузі та пояснив, що нині в організації навчально-виховного процесу в ЗОШ № 2 є проблеми, пов’язані з безпекою життя дітей і створенням якісних умов для навчання - перевантаження центру міста транспортними засобами та центральним ринком. Діти постійно чують шум та балаган, який не сприяє нормальному навчальному процесу. Тож міська влада і всі вознесенці мають думати на перспективу, які шляхи вирішення цієї проблеми. Віталій Луков зауважив, що можливо років через десять-п’ятнадцять процес реорганізації і торкнеться ЗОШ №2, але це буде в рамках міського референдуму, на якому кожен вознесенець матиме змогу проголосувати та визначити подальшу долю загальноосвітньої школи.

Учасники зустрічі, уважно заслухавши міського голову, взяли активну участь у обговоренні подальшої долі їхньої школи.

Крім того, вознесенців хвилювали питання щодо благоустрою парку ім. Т. Г. Шевченка, сплати всіх комунальних платежів в онлайн режимі, відключення водовідведення у приміщенні гуртожитку, що по вулиці Київська, 218 тощо.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты