Политика | Вознесенск, 2 Января, 2018

У Вознесенську відбулася нарада щодо процедури встановлення тарифу на водопостачання та водовідведення

Свежие новости: У Вознесенську відбулася нарада щодо процедури встановлення тарифу на водопостачання та водовідведення

2 січня 2018 року під головуванням міського голови Віталія Лукова відбулася робоча нарада за ініціативи надавачів послуг централізованого водопостачання та водовідведення, а саме - КП «Водопостачання м. Вознесенська» та ТОВ «Біологічні очисні споруди», щодо перегляду розміру тарифів. На нараді були присутні депутати міської ради Плахотний Олександр Миколайович, Вдовіченко Олексій Григорович, Пилипенко Дмитро Валентинович, Паладій Микола Анатолійович, хоча на минулій сесії міської ради очільник міста запрошував всіх депутатів до співпраці.

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Керівникам комунальних підприємств запропоновано довести до відома споживачів послуг інформацію про зміну структури тарифу з обґрунтуванням її необхідності. Після її оприлюднення, відповідно до процедури, будуть проводитися засідання робочої групи з попередньої перевірки тарифів на вказані послуги.

Також в ході наради міський голова наголосив, що попередньо запропоновані тарифи не є остаточними, а підлягають обговоренню та коригуванню.

Нагадаємо, що з квітня 2017 року органам місцевого самоврядування делеговані повноваження НКРЕКП щодо встановлення нового або коригування попереднього тарифу.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты