Экономика | Вознесенск, 7 Августа, 2017

У Вознесенську відбулася конференція щодо часткової компенсації відсотків по кредитам

Свежие новости: У Вознесенську відбулася конференція щодо часткової компенсації відсотків по кредитам

За ініціативи голови облдержадміністрації Олексія Савченка в Миколаївській області розроблені та реалізовані ряд заходів щодо підтримки малого та середнього бізнесу, а саме запроваджено надання фінансової допомоги для погашення існуючих кредитів підприємцям.

Для цього, за дорученням голови ОДА спеціалістами Департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської ОДА, Регіонального фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області, Центру підтримки бізнесу проводяться інформаційно-навчальні конференції, на тему: «Ефективний кредит». Ці конференції є частиною Програми розвитку малого та середнього підприємництва в Миколаївській області на 2017-2018 роки.

Так,  1 серпня у місті Вознесенську відбулася чергова інформаційна конференція. Головною метою проведення подібних заходів у Миколаївській області є інформування підприємців на місцях щодо часткової  компенсації відсотків по кредитам. Даний інструмент дасть змогу підприємцям розширювати власний бізнес, ефективно використовувати кредитні ресурси та збільшувати кількість робочих місць.

На конференції були присутні представники малого та середнього підприємництва міста Вознесенська,  а також Братського, Доманівського, Єланецького, Веселинівського та Новоодеського районів; представники райдержадміністрації та  банківських установ - ПАТ КБ «ПриватБанк», АБ «Укргазбанк», АТ «Ощадбанк», АБ «Південний».

Заступник директора Департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської облдержадміністрації В.Грипенко розповів про важливий фінансовий інструмент «часткову компенсацію відсотків по кредитам» - як він працює, які умови для участі, які переваги користування. Учасники конференції висловили побажання розширити у майбутньому цей інструмент і для сільськогосподарських виробників.

Також, на конференції було розкрито питання щодо участі малого та середнього бізнесу у міжнародних програмах, які допоможуть розширити бізнес та отримати нові знання та досвід.

Представники банківських установ розповіли про кредитні продукти та відсоткові ставки, а також про лояльні умови для кожного клієнта. Багатьох учасників зацікавила пропозиція банку, щодо кредитування на придбання сільськогосподарської техніки Білоруського виробництва.

По закінченню заходу, кожний учасник мав змогу отримати кваліфіковану консультаційну допомогу від організаторів та бізнес-консультантів, а також поспілкуватися з представниками банківських установ.

Отримані знання та інформація для кожного учасника конференції являється тим самим важелем, який дасть змогу краще розбудовувати та управляти своїми ресурсами, персоналом та бізнесом в цілому.

Запрошуємо на наступну конференцію, яка відбудеться у місті Миколаєві 22 серпня за адресою: конферец-зал «Регіональний Центр підтримки бізнесу», м. Миколаїв, вул. Потьомкінська 51/1, 1-й поверх. Початок о 10:00.

 Інформація за телефоном: 063 471 56 35, або e-mail: [email protected]

//www.mk.gov.ua/ua/news/?id=38658

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты