Политика | Вознесенск, 12 Мая, 2017

У Вознесенську відбулась нарада з питань модернізації водопровідних та каналізаційних мереж

Свежие новости: У Вознесенську відбулась нарада з питань модернізації водопровідних та каналізаційних мереж

11 травня відбулась робоча нарада з питань технічної модернізації водопровідних та каналізаційних мереж міста під головуванням міського голови Лукова В.Д., за участі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сметани Ю.О., начальника Фінансового управління ВМР Москаленко В.В., начальника Управління комунальної власності ВМР Міняйло В.П., керівників КП «Водопостачання м. Вознесенська», ТОВ «БОС», ТОВ «УШК».

Відповідно до доручення міського голови на нараді розглядалась інформація ТОВ «БОС» щодо придбання насосів марки «StandartPompa» на КНС-1, КНС-3 та мулові майданчики. Крім того, у 2017 роціТОВ «БОС» планується реалізувати інвестиційну програму з заміни вентиляторів на КНС-1,КНС-2а, КНС-3.

В результаті запропонованих заходів планується отримати річну економію за спожиту електроенергію в сумі 939,0 тис. грн., що, в свою чергу, дасть можливість знизити витрати електроенергії по ТОВ «БОС» з 5,26 грн до 3,78 грн. з ПДВ за 1 куб. м. Термін окупності впровадження даних заходів складе 3,6 роки.

КП «Водопостачання м. Вознесенська» підготовлені розрахунки щодо коригування тарифу на водопостачання, затверджені НКРЕКП, в частині зменшення витрат на оплату праці. Це дозволить знизити складову тарифу по КП «Водопостачання м. Вознесенська» на 2,82 грн.

За підсумками наради вирішено звернутись з розрахунками щодо коригування існуючого тарифу на водопостачання та водовідведення до НКРЕКП. Дані розрахунку свідчать про зменшення тарифу приблизно на 10%.

Управління комунальної власності ВМР

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости