Культура | Вознесенск, 31 Августа, 2018

У Вознесенську відбудеться благодійний вечір «Народжені перемагати»

Свежие новости: У Вознесенську відбудеться благодійний вечір «Народжені перемагати»

22 вересня 2018 року в місті Вознесенську за ініціативи міського голови, під патронатом голови Миколаївської обласної державної адміністрації та Міжнародного саміту мерів відбудеться благодійний вечір під символічною назвою «Народжені перемагати».

Кошти отримані в результаті благодійного вечора підуть на придбання спеціально пристосованого автомобіля для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

На учасників заходу чекає: презентація соціального мультимедійного проекту від Ірини Озимок, засновниці Міжнародного саміту мерів, керівника Програми місцевого економічного розвитку WNISEF; вокальні виступи від Мар’яни Боднар, співачки в унікальному стилі «кроссовер», що є поєднанням електронної музики та класики, та Аліси Петрик, Гран-прі, лауреата міжнародних конкурсів і фестивалів; інструментальні шедеври у виконанні львівського гурту "ROCKOKO"; поєдинок з кікбоксінгу за звання Інтерконтинентального чемпіона за версією Комбат Самооборона ІСО, благодійний аукціон з особливим лотом від чемпіона світу та Європи з плавання Дениса Силантьєва, а також зони для спілкування, активного відпочинку, фотосесій та вишукане фуршет меню.

Мінімальний внесок для участі в заході складає 2000 грн. з 1-ї особи.

Dress code: casual (вільний).

Місце проведення: м. Вознесенськ, вул. Київська, 241.

Вхід за запрошеннями.

З усіх питань щодо благодійного вечора просимо звертатися за телефоном (05134) 42381 або на ел. адресу [email protected].

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты