Общество | Вознесенск, 18 Апреля, 2020

У Вознесенську священників попередили про відповідальність за порушення карантинних заходів під час святкування Великодня

Свежие новости: У Вознесенську священників попередили про відповідальність за порушення карантинних заходів під час святкування Великодня

Міський голова Віталій Луков разом із своїми заступниками, а також начальником місцевої поліції провели бесіди з настоятелями православних храмів та церков, що знаходяться на території Вознесенської громади.

Настоятелям нагадали про ситуацію з розповсюдженням коронавірусної інфекції в громаді. Також їм повідомили, що вірус розповсюдився саме серед представників однієї з релігійних організацій. Тому є високий ступінь небезпеки розширення кола хворих після проведення відповідних релігійних обрядів. Найкращим методом захисту від вірусу є соціальне дистанціювання та створення умов, коли люди не збираються великими групами в одному місці. Порушення карантинних обмежень може призвести до неконтрольованих спалахів захворюваності.

Також настоятелям повідомили про різні ступені відповідальності аж до кримінальної за порушення карантинних заходів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости