Происшествия | Вознесенск, 5 Ноября, 2021

У Вознесенську ситуація із Covid-19 стабільно важка

Свежие новости: У Вознесенську ситуація із Covid-19 стабільно важка

4 листопада на засіданні Штабу із запобігання захворюваності на коронавірусну хворобу Covid-19 заслухали звіти головних лікарів та головного санепідеміолога.

За останній тиждень рівень захворюваності на коронавірусну хворобу в громаді зріс. Почастішали випадки захворюваності серед дітей з тяжким перебігом.

Спостерігається зростання захворюваності серед дорослих. Станом на 4 листопада рівень смертності складає 18 %. На стаціонарному лікуванні перебуває 115 осіб, з яких 97,4% невакцинованих.

Тому штаб прийняв рішення:

Перевести школи на дистанційну форму навчання на наступні два тижні з 8 по 19 листопада.

Заклади позашкільної освіти теж працюватимуть дистанційно, а саме: Дитяча школа мистецтв, Центр дитячої та юнацької творчості, Дитяча музична школа.

Продовжує свою дію заборона на проведення масових заходів, в тому числі культурного, спортивного напрямків, зборів громадян, громадських слухань тощо.

Вхід в приміщення державних установ, комунальних підприємств та закладів, промислових магазинів дозволяється в масках та за наявності "зеленого" сертифікату.

Через 2 тижні Штаб із запобіганя захворюваності на коронавірусну хворобу Covid-19 збиратиметься повторно.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты