Спорт | Вознесенск, 5 Апреля, 2017

У Вознесенську пройшов турнір з кіокушинкай карате «Соколята 2017»

Свежие новости: У Вознесенську пройшов турнір з кіокушинкай карате «Соколята 2017»

2 квітня 2017 року у спортивному залі Вознесенської ДЮСШ пройшов перший показовий відкритий міський турнір з кіокушинкай карате серед спортсменів початківці у розділі «куміте» (вільний поєдинок) «Соколята 2017», організований Вознесенською федерацією кіокушинкай карате, за підтримки Відділу культури та спорту Вознесенської міськради та Миколаївської обласної федерацієї кіокушинкай карате.

Метою турніру було популяризація кіокушинкай карате, фізичної культури та спорту серед жителів м. Вознесенськ й підвищення майстерності спортсменів місцевої федерації. Всього у турнірі прийняло участь 57 учасників із Вознесенська, Южноукраїнська, Миколаєва та Жовтневого, для більшості з яких ці змагання стали першими в житті. Формат турніру передбачав по одному двобію у представлених категоріях та нагородження пам’ятними кубками, медалями й дипломами, і переможців і переможених. Окрім прекрасних, цінних подарунків, стилізованих символікою кіокушинкай карате юні спортсмени отримали купу позитивних емоцій та безцінний турнірний досвід.

На запрошення відвідати даний спортивний захід відгукнувся Депутат Миколаївської обласної ради Дранов В. І. У своєму привітанні Дранов В. І. привітав усіх присутніх у залі гостей та жителів м. Вознесенськ із чудовим дитячим спортивним святом, і запевнив що не зважаючи на труднощі з фінансуванням, зробить все можливе для розвитку спортивного руху Вознесенська та Миколаївщини загалом. Також присутня на святі начальник Відділу культури та спорту Вознесенської міської ради Яроцька Я. В. побажала спортсменам твердості характеру та удачі на шляху до перемоги в змаганнях та надалі у житті. Головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії, Президент МОФКК сенсей Півень І. О., попередив учасників у дотриманні правил змагань та побажав перемоги найсильнішим.

Усі шановні гості високо оцінили організацію турніру Президента Вознесенської федерації кіокушинкай карате Лакіса С. М. та пообіцяли повну підтримку прагнення у подальшому зробити турнір з кіокушинкай карате для спортсменів початківців «Соколята» щорічним.

Вознесенська федерація кіокушинкай карате щиро вдячна усім хто допоміг організувати та провести чудове свято для дітей і дорослих, та запрошує бажаючих опановувати бойове мистецтво, найсильніше у світі карате – Кіокушинкай! Заняття проходять у спорзалі ЗОШ №2 ПН.-СР.-ПТ. з 16:00.

Осу!

Додаткова інформація за тел. 095-573-71-51

Сергій Лакіс 

Президент ВФКК

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты