Политика | Вознесенск, 24 Ноября, 2017

У Вознесенську пройшли земельні торги - міська громада отримає більш ніж 200 тисяч гривень на рік

Свежие новости: У Вознесенську пройшли земельні торги  - міська громада отримає більш ніж 200 тисяч  гривень на рік У Вознесенську пройшли земельні торги - міська громада отримає більш ніж 200 тисяч гривень на рік

Вчора, 23 листопада 2017 року, у Вознесенську пройшов аукціон з продажу права оренди земельних ділянок, розташованих на території міста. На продаж було виставлено право оренди на дев’ять ділянок, сім з яких знаходяться на території Центрального ринку.

Про це повідомляє журналіст Маю право.

Проводила аукціон Кіровоградська аграрна біржа, яка виборола це право на конкурсній основі. До участі на торгах зареєструвалося близько 20 осіб.

ОНЛАЙН: У Вознесенську проходить аукціон з продажу права оренди земельних ділянок

Інтерес серед покупців викликали декілька земельних ділянок. Зокрема, ділянка по вул.Сухомлинського, 2ж/2 площею 40 квадратних метрів, на якій можливе розташування невеликого торгівельного павільйону біля автобусної зупинки. Право оренди на неї на п’ять років було придбане за 58 001 гривень 50 копійок при початковій ціні 1171,19 гривень Наградською К.П., яка є депутатом Вознесенської міської ради.

Також ажіотаж серед покупців розгорівся при продажу чотирьох ділянок, що знаходяться поряд з рибним корпусом Центрального ринку біля автобусних зупинок (вул.Центральна, 6-252/б, /в, /г, /д). Їх площа становить по 5, 6 та по 10 квадратних метрів. Право оренди на них було виборене підприємцями за 20001,32грн., 25101,36грн., 45095 та 61001,76грн. При цьому дві останніх ділянки були також придбані членом сім’ї Наградської К.П. – Наградською О.Ф.

За результатами аукціону за продане право оренди строком на п’ять років на вказані ділянки бюджет міста Вознесенська отримуватиме близько 213 тисяч гривень на рік. За умовами проведених торгів їх переможці повинні сплатити кошти за рік користування землями до бюджету протягом трьох днів з дня проведення аукціону.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты