Культура | Вознесенск, 26 Июня, 2019

У Вознесенську пройде «KvartalFest»

Свежие новости: У Вознесенську пройде «KvartalFest» У Вознесенську пройде «KvartalFest»

Вже вп’яте студія «Квартал 95» разом з компанією «Ukravit»  організовує фестиваль  «KvartalFest». Традиційно він проходитиме в селищі Підопригори.

Окрім концерту студії «Квартал 95», на учасників фестивалю чекають виступи (художніх й музичних) колективів, конкурси, козацькі розваги, виступ топ-зірки українського шоу-бізу (але її ім’я – то таємниця), а  також фан-зустріч з топовими блогерами України. На заході працюватимуть торгові точки, фотозона, дитячі майданчики.

Новинкою «KvartalFest-2019» є виступ нещодавно сформованого «Жіночого  кварталу» зі своїми найкращими номерами. Ну, і не забудьте одягти вишиванку, адже за результатами конкурсу власник чи власниця найгарнішої сорочки отримає приз.

Артем Гагарін, ведучий заходу, розповів, що на фестиваль планують «заманити» ще більше людей не тільки з Сумщини та сусідніх областей, а й з різних куточків України.
Так, фестиваль пройде у 19 містах України з 29 червня по 16 липня: Харків, Кремінна, Слов’янськ, Миргород, Канів, Вознесенськ, Білгород-Дністровський, Південне, Каховка, Кирилівка, Бердянськ, Дніпро, Кривий Ріг, Луцьк, Трускавець, Городок, Буковель, Кам’янець-Подільський, Вінниця.

Організатори прохають гостей заходу  дотримуватися правил пожежної безпеки та не смажити шашлики й взагалі не розпалювати вогонь.

 

Організатори фестивалю KvartalFest не виключають можливість участі кандидатів у депутати на своїх концертах, зокрема Святослава Вакарчука (кандидат від партії «Голос») , а також актора студії «Кварталу 95» Юрія Корявченкова (кандидат від партії «Слуга народу»).

Про це у відповідь на запитання «Детектор медіа» сказав креативний директор GB event by Kvartal 95 Артем «Гагарін» Михайличенко на прес-конференції 26 червня з нагоди проведення фестивалю KvartalFest.

«Ви маєте на увазі Юрія Корявченкова? Тут є просте порівняння. Якщо двірник балотується, то він поки балотується, має прибирати цю територію, бо буде брудно. Якщо у Юрія буде можливість бути присутнім на концертах, ми будемо тільки раді, тоді ми зможемо показати і його сольний номер», – сказав він.

Артем Михайличенко також додав, що організатори відкриті до пропозицій та не виключають ймовірність участі інших медійників, які балотуються на позачергові вибори до Верховної Ради: «Насправді, ми відкриті. У нас є сайт і якщо прийде заявка від Вакарчука, без агітації, ми розглянемо цю заявку. Думаю, люди будуть у захваті, якщо приїде Океан Ельзи з концертною програмою».

Актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий наголосив, що KvartalFest це – не політична подія.

Студія «Квартал 95» п’ять років поспіль проводила безкоштовний музично-гумористичний концерт-фестиваль KvartalFest до Дня незалежності України у селищі Підопригори Сумської області. У цьому році організатори вирішили розширити фестиваль і провести його у 19 містах України з 29 червня до 16 липня. Однак завершальний концерт фестивалю відбудеться , як зазвичай, у селищі Підопригори 23 серпня.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты