Общество | Вознесенск, 8 Октября, 2018

У Вознесенську продовжуються рейди щодо дотримання містянами правил благоустрою

Свежие новости: У Вознесенську продовжуються рейди щодо дотримання містянами правил благоустрою

5 жовтня, під час чергової рейдерської перевірки, громадським формуванням «Соколи» та КП «Санітарна очистка міста» виявлено 3 факти порушення благоустрою.

Жителі вулиць Бориса Мозолевського, Осипенка та Київської, незважаючи на багаточисленні попередження в усіх засобах масової інформації, засмічують сміттєві баки та контейнерні майданчики нетарованими рослинними відходами. Працівниками вищевказаних структур нетароване сміття було повернене назад власнику.

Шановні вознесенці! В черговий раз наголошуємо на культурі поводження з ТВП, рослинними та побутовими відходами. Просимо не сипати в контейнери землю, будівельне сміття та перегній. Гілля дерев, лозу та бадилля потрібно компактно зв’язувати, листя, змет тарувати в пакети та залишати біля сміттєвих баків.

Кожного дня по місту проводяться рейди, під час яких складаються протоколи правопорушень на містян, котрі зносять та звозять до контейнерних майданчиків нетароване сміття, забивають контейнери землею, перегноєм та будівельним сміттям. Попереджаємо! При виявленні такого факту сміття буде повернене його власнику!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты