Общество | Вознесенск, 15 Апреля, 2022

У Вознесенську працює гуманітарний штаб видачі продуктових наборів

Свежие новости: У Вознесенську працює гуманітарний штаб видачі продуктових наборів

Допомога надається внутрішньо переміщеним особам, особам з інвалідністю (1-2 група) та багатодітним сім'ям. Гуманітарні набори містять продукти харчування та засоби гігієни.

Для отримання потрібно заповнити гугл форму або особисто звернутись до Комунальної установи«Територіальний центр соціального обслуговування м.Вознесенська» по вул. Михайлівська, 3 в робочі дні з 8-00 до 16 -00.
Особи, які не можуть самостійно відвідати центр, можуть при заповненні гугл форми вказати адресу доставки до місця проживання.
При отриманні потрібно надати паспорт.

Телефон для отримання детальної інформації щодо отримання гуманітарних наборів 0950652611
 
Наразі вже видано 1850 гуманітарних наборів мешканцям громади, з яких через онлайн звернення опрацьовано  1523 звернення.

Міський голова Євгеній Величко висловив слова подяки за отриману гуманітарну допомогу для міста: "Від імені всієї громади висловлюємо щиру вдячність Всеукраїнській громадській організації "Поруч" у партнерстві з благодійним фондом "Сумка Самарянина" (Samaritan's Purse) за надану гуманітарну допомогу. Завдякі вашій допомозі ми можемо забезпечити потреби найбільш уразливих жителів нашої громади. В цей не легкий час для всієї країни ми єдині і в цьому наша сила!".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости