Общество | Вознесенск, 6 Мая, 2019

У Вознесенську повернули сміття власнику

Свежие новости: У Вознесенську повернули сміття власнику

Неприємним результатом вчиненого правопорушення продовжує ставати для жителів повернення нетарованого сміття власникам. Хоча для ГФ "Соколи" та КП "Санітарна очистка міста" - це вже звичайна справа.

Вже вкотре зафіксовано факт несанкціонованого залишення нетарованого сміття одним з жителів міста. Попередження та розмови результату не дали. Тому застосували більш дієвий метод роботи з порушником, що проживає на вулиці Вокзальній.

Нагадуємо - про чистоту міста ми повинні піклуватись разом. Контейнери не призначені для зсипання туди будівельного сміття, гілля, листя, трави, землі тощо. Подібне сміття повинно бути відповідним чином тароване (гілля – зв’язане, сміття складене в пакети чи мішки) та залишене біля контейнерного майданчика.

Рейдові групи працюють по всьому місту кожного дня 24 години на добу. На порушників складаються протоколи про правопорушення, а нетароване сміття повертається власнику. Будьте відповідальними власниками, не засмічуйте місто!

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты