Общество | Вознесенск, 18 Декабря, 2018

У Вознесенську побудують дитячий будинок сімейного типу за 12 мільйонів

Свежие новости: У Вознесенську побудують дитячий будинок сімейного типу за 12 мільйонів

У Вознесенську за кошти обласного бюджету побудують дитячий будинок сімейного типу. Це стало предметом обговорення на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та енергозбереження, яка відбулася сьогодні, 18 грудня.

З Миколаївської облдержадміністрації розіслали запит до виконавчої влади міст області на предмет наявності відведеної земельної ділянки під будівництво цього об’єкту. Така знайшлася лише у Вознесенську, тому кошти у розмірі 12 млн. 270 грн. направили сюди. Таким чином він стане єдиним на Миколаївщині новозбудованим дитячим будинком сімейного типу.

Наразі вже виготовлено проектно-кошторисну документацію, відбулися відкриті конкурсні торги, а найближчим часом буде укладено договір з переможцем.

Майбутній дитячий будинок розрахований на проживання десяти дітей і двох батьків. Також у ньому передбачено комфортне перебування дітей з особливими потребами. За ці кошти окрім власне будинку планують побудувати господарські споруди і гараж.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты