Криминал | Вознесенск, 20 Января, 2023

У Вознесенську місцевий житель зберігав склад озброєння

Свежие новости: У Вознесенську місцевий житель зберігав склад озброєння

На Миколаївщині поліцейські затримали мешканця Вознесенська за незаконне зберігання озброєння.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зазначається, що під час проведення досудового розслідування з кримінального провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами, слідчі отримали інформацію про те, що мешканець м. Вознесенськ зберігає у себе вдома зброю. Отримавши дозвіл суду, вони провели обшук території його домоволодіння.

Під час обшуку слідчі при оперативному супроводі управління Служби безпеки України виявили та вилучили у місцевого жителя автомат Калашнікова, два магазини з 60 патронами до нього, гранату Ф-1 та гранату РГД-5, а також два запали до них. Чоловіка слідчі затримали у порядку ст. 208 КК України.

Весь арсенал озброєння поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

Наразі 58-річному жителю Вознесенська слідчі повідомили про підозру за ч.1 ст. 263 КК України “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами”. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу.

Триває слідство.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости