ДТП | Вознесенск, 15 Мая, 2024

У Вознесенському районі зіткнулися легковик та вантажівка

Свежие новости: У Вознесенському районі зіткнулися легковик та вантажівка

У вівторок, 14 травня, у Вознесенському районі сталося зіткнення легковика та вантажівки, 77-річна жінка отримала тілесні ушкодження. Поліція встановляє обставини події.

Про це повідомляє ГУ поліції у Миколаївській області.

"Вчора, 14 травня, приблизно о 11:45 на автодорозі Н-24 «Благовіщенське- Миколаїв» в с. Новогригорівка Вознесенського району сталась дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки MAN у складі з причепом та легковика Kia Sportage", -йдеться у повідомленні.

У результаті аварії 77-річна пасажирка легкового автомобіля отримала тілесні ушкодження і була негайно госпіталізована.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статею 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Наразі правоохоронці встановлюють обставини та причини автопригоди та звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією чи стали свідками події, з проханням повідомити корисні дані за адресою: м. Вознесенськ, вул. Київська, 24, або за телефонами: 066-912-50-27, 102.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты