Общество | Вознесенск, 3 Сентября, 2018

У Вознесенській загальноосвітній школі № 5 відкрито футбольний майданчик зі штучним покриттям

Свежие новости: У Вознесенській загальноосвітній школі № 5 відкрито футбольний майданчик зі штучним покриттям

Свято першого дзвоника для загальноосвітньої школи № 5 міста Вознесенська цього року стало особливо значущим та незвичайним. В цей день на подвір’ї навчального закладу відбулося ще й урочисте відкриття новозбудованого футбольного майданчика зі штучним покриттям. Подія стала можливою завдяки програмі уряду із будівництва футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України, спільним зусиллям керівництва Миколаївської обласної державної адміністрації та Вознесенської міської ради.

Організаційна робота зі створення нового об’єкту в ЗОШ № 5 розпочалась ще в кінці 2017 року. Реальне ж будівництво розпочалось у березні поточного. І ось вже до 1 вересня усі основні роботи було закінчено. На проект витрачено близько півтора мільйона гривень. З них 750 тис. грн надійшло з державного бюджету, а 550 тис. грн – з бюджету обласного. Місто також взяло фінансову участь у будівництві, вклавши ще 200 тис. грн зі свого бюджету.

На відкриття майданчика завітав голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, який привітав дітей з початком нового навчального року та відкриттям новозбудованого міні-футбольного поля. Також він нагадав, що реалізація подібних проектів стала можливою завдяки двом аспектам. Перше – це жертва тих українських воїнів, які зараз захищають нашу землю від загарбників на Сході України. Очільник області запропонував усім присутнім відзначити пам’ять про загиблих воїнів хвилиною мовчання. Другий важливий аспект – це реформа децентралізації, про яку часто говорили багато політичних діячів протягом 25 років нашого існування, але лише наполегливі дії Президента України та його команди дали реальні результати.

Слово взяв і міський голова Віталій Луков, який зазначив, що без єдності громади та спільної роботи на благо нашого міста реалізація таких соціально-значущих об’єктів була б неможливою.

Від Федерації футболу Миколаївської області присутніх привітав заступник голови ФФНО Олександр Степанов, який вручив директору школи нові футбольні м’ячі від голови федерації Олександра Пасічного.

Закінчив урочисте відкриття символічний матч між збірними командами працівників виконавчих органів ради та учнів шкіл міста.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости