Общество | Николаев, 9 Апреля, 2023

У трьох громадах Миколаївщини скоротили тривалість комендантської години

Свежие новости: У трьох громадах Миколаївщини скоротили тривалість комендантської години У трьох громадах Миколаївщини скоротили тривалість комендантської години

На території Очаківської, Чорноморської та Куцурубської об'єднаних територіальних громад з 10-го квітня 2023 року комендантська година триватиме з 23:00 до 05:00. Відповідне розпорядження підписав військовий комендант оборони міста Очакова.

Про це йдеться на сторінці Очаківської міської ради.

На території зазначених громад продовжує діяти режим світломаскування.

Також в населених пунктах Очаківської, Чорноморської та Куцурубської об'єднаних територіальних громад заборонили організацію масових заходів з 10-го до 17 квітня 2023 року.

Окрім цього людям не можна перебувати на узбережжі.

"Заборонити функціонування пляжів, інших об'єктів рекреаційного та туристичного призначення, використання човнів та здійснення рибної ловлі, перебування людей вздовж узбережжя міста Очаків, Очаківської міської територіальної громади, Чорноморської об'єднаної територіальної громади, Куцурубської об'єднаної територіальної громади", — йдеться в повідомленні.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости